Over Lovingbody Yoga Utrecht

Over de yogadocente, Robin

Robin ontdekte de voordelen van yoga in 2006 en rondde eind 2015 haar Vinyasa Yoga Teacher Training af. In 2017 behaalde zij haar Birthlight certificaat.

Robin is betrokken bij haar studenten en weet goed aan te sluiten bij ieders individuele behoeften. Naast duidelijke instructies over de houdingen, brengt ze een ontspannen sfeer. Ze geeft ook tips om beter te ontspannen en gedachten los te laten die je niet dienen.

Opleidingen

Robin volgde haar Vinyasa Teacher Training bij Yoga Moves in Utrecht. Ze is Yoga Alliance (Vinyasa) en Birthlight (zwangerschapsyoga) gecertificeerd docent.

Verder heeft ze diverse cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijk leiderschap, effectiviteit en communicatie. Ze is bovendien Extra Mile gecertificeerd coach.

Tot slot was ze 3 jaar lang student van de Ridhwan school waar ze door middel van de Diamond Approach leerde ervaringen in het hier en nu te verwelkomen, een bekwaamheid die ze ook in haar lessen integreert.

Het “gewone leven”

Robin is van huis uit jurist. In 2015 promoveerde ze aan de de rechtenfaculteit van de Universiteit van Amsterdam op het gebied van energietransitie en normalisatie.

Inmiddels is ze niet meer werkzaam als onderzoeker, maar als adviseur in duurzame energie projecten en teamleider.

Robin heeft een partner en twee jonge kinderen.